Yrkesfag i Buskerud

Yrkesfag i Buskerud

Kommunene i Buskerud og Buskerud fylkeskommune mangler fagarbeidere, og kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket.

Kommunene i Buskerud og Buskerud fylkeskommune mangler fagarbeidere. Kandidater med yrkesfaglig bakgrunn er både ettertraktet og ønsket i de aller fleste sektorer.

«Det er behov for fagarbeidere i alle yrker de nærmeste årene», sier daglig leder i Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud, Laila Tryde. Hun forteller også at den stadig økende etterspørselen på personer med yrkesfaglig bakgrunnen krever flere søkere til tilgjengelige læreplasser.

Les også: Større behov for fagarbeidere fremover.

Trygt med yrkesfag i Buskerud

Det er trygt å velge yrkesfag i Buskerud. Å velge yrkesfag i Buskerud gir deg gode jobbmuligheter, og fagretningene gir deg flere gode muligheter i arbeidslivet.

Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud tilbyr læreplasser i følgende retninger:
Barne- og ungdomsarbeiderfaget
Helsearbeiderfaget
IKT- servicefaget
Kontor og administrasjonsfaget
Institusjonskokk
Byggdrifterfaget

Velg yrkesfag i Buskerud

Kommunene i Buskerud er varierte, og tilbyr mye forskjellige for alle og enhver. Ønsker du å være nære Oslo kan Hurum, Lier eller Nedre Eiker være et godt alternativ. Er du glad i å stå på ski kan Gol, Hemsedal og Ål tilbyr fantastiske opplevelser. Les mer om Midtfylket, Hallingdal, og Kongsberg-Numedal her.

For en oversikt over Lærlingplasser i Buskerud kan du også lese : Lærling i Buskerud. 

Har du spørsmål til Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud IKS? Kontakt oss her!

Relaterte innlegg