Bli lærling i Nedre Eiker

Bli lærling i Nedre Eiker

Nedre Eiker ligger i Drammensregionen, midt i hjertet av Østlandet. Her kan du bo både sentralt og landlig, og ha tilgang til det aller meste. Kommunen deles i to av Drammenselva, og det er hyggelige turstier langs begge sider av elva.

Se ledige læreplasser i Nedre Eiker her!

Nedre Eiker er et godt sted å bo

Mange ser på læretiden som en mulighet til å flytte hjemmefra for første gang. Som lærling tjener du egne penger, samtidig som du kan ha krav på borteboerstipend når du ikke bor med dine foreldre. Dette gjør det mulig for dem som ønsker det å skaffe hybel og prøve ut å bo for seg selv. Ler mer om muligheten for å få borteboerstipend her.

I Nedre Eiker er det mye å finne på, noe som gjør det til et fint sted å bo. Det er flotte skiløyper både i Finnemarka og Mjøndalsskauen. Kommunens mange tjern, innsjøer og skogsområder gir også gode muligheter for jakt og fiske, bading og fotturer.

Om du er glad i fotball er Mjøndalen IL kommunens stolthet, og det er stort engasjement på stadion på kampdag. Ønsker du å drive med idrett selv, har Nedre Eiker en rekke idrettsanlegg å by på.

Gode jobbmuligheter i Nedre Eiker

Nedre Eiker har utviklet seg til å bli et handelssenter i regionen, med mange arbeidsplasser tilgjengelig. Kommunen verdsetter sine lærlinger, og har et mål om å til enhver tid sysselsette omkring 25 lærlinger. Dette gjør lærlinger svært attraktive i kommunen, og det er dermed gode muligheter for å sikre seg en læreplass her.

I Nedre Eiker kan vi hjelpe deg med å finne læreplass innen følgende retninger:

Kontakt oss gjerne dersom du vil vite mer om muligheten for å bli lærling i Nedre Eiker.

Relaterte innlegg