Bli lærling i kommunen

Bli lærling i kommunen

Du har kanskje ikke tenkt på det, men ved å bli lærling i kommunen er du sikret en jobb i en god og stabil sektor og kan få delansvar for viktige kommunale oppgaver tidlig.

Lærefagene som tilbys i regi av Kommunens opplæringskontor i Buskerud (KOB) har alle fokus på læreplasser i kommunene og fylkeskommunen.

Utviklingsmuligheter

Kompetanseutvikling og utviklingsarbeid er en del av kjernevirksomheten i kommunene i Buskerud. Ved å få en tidlig start som lærling i en av de mange kommunene i fylket, vil du kanskje på sikt kunne jobbe i kommunen? Her finnes det uante muligheter.

Kurs og videreutdanning

Læring og faglig utvikling er alltid i fokus, selv etter at du er ferdig med din læretid. I kommunene legges det til rette for kurs og videreutdanning, faglig påfyll og inspirasjon fra eksterne miljøer.

Hos oss kan du bli lærling som

Offentlig sektor trenger mange dyktige medarbeidere i barne- og ungdomsarbeiderfaget, byggdrifterfaget, helsearbeiderfaget, ikt-servicefaget, kontor- og administrasjonsfaget og institusjonskokkfaget og ønsker lærlinger i fagene. Les mer på https://www.kob.no/vare-tilbud/

Har du spørsmål vedrørende det å være lærling kan vi hjelpe deg med alt du lurer på. Ta kontakt her.